VIDEO: / Poraz koji je uzdrmao Bilića i srušio ga s vrha!

Nogometaši Beşiktaşa, za čijem kormilom sjedi hrvatski stručnjak Slaven Bilić ispustili su vodeću poziciju u turskom prvenstvu nakon što su u susretu 21.

22.2.2015.
21:10
VOYO logo

Pogodak odluke zabio je Kaan Kanak u 18. minuti. Beşiktaş je dominirao cijeli susret. Bilićeva momčad je imala 69 posto posjeda lopte, sedam kornera, te je uputila 11 udaraca prema suparničkim vratima, no nije uspjela svladati belgijskog vratara Ruuda Boffina na vratima Eskisehirspora.

Bio je to prvi ligaški poraz Beşiktaşa u posljednjih pet kola, te tek drugi u zadnjih 13 kola. Međutim, hrvatski je trener sa svojim klubom pretrpio tri poraza u zadnje četiri utakmice u svim natjecanjima, uzmu li se u obzir ispadanje u Turskom kupu od Kayserispora i poraz od Liverpoola u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beşiktaş je ovim porazom prepustio 'jedinicu' Galatasarayju koji je u subotu u dramatičnom dvoboju na gostovanju pobijedio Sivasspor 3:2.

Galatsaray sada vodi sa 48 bodova, Beşiktaş je drugi s bodom manje, dok je na trećem mjestu Fenerbahçe sa 46 susreta i utakmicom manje. Fener u ponedjeljak dočekuje Akhisar Belediyespor i pobjedom bi preuzeo prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo