VIDEO: / Senzacija u Bundesligi, Bayern zaustavljen

Nogometaši dortmundske Borussije prvi su poraz u sezoni Bundeslige upisali u 8. kolu i to kod imenjaka, u Mönchengladbachu. Bayern je osvojio samo bod protiv Bayera.

5.10.2013.
18:39
VOYO logo

U ogledu dvije Borussije slavio je domaćin 2:0, te su tako nogometaši iz Mönchengladbacha upisali četvrtu domaću pobjedu u isto toliko nastupa. Kloppova momčad je drugu utakmicu u gostima bez pobjede (prije ovog poraza je Borussija remizirala kod Nürnberga).

Sve najbitnije se dogodilo u posljednjih deset minuta, makar je dotad klub iz Dortmunda stiskao suparnika, stvarao prilike, ali nije iskoristio niti jednu za vodstvo. Najbolji na terenu igrač je bio Marco Reus, nekadašnja zvijezda kluba iz Mönchengladbacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u 80. minuti je Mats Hummels skrivio jedanaesterac i zaradio crveni karton. Max Kruse je bio miran i pogodio je za 1:0 domaćina. No, u 86. je spomenuti Reus mogao izjednačiti, ali je iz slobodnog udarca pogodio gredu. Iz kontre je, pak, konačnih 2:0 postavio Raffael.

Isti je rezultat postignut u ogledu Wolfsburga i Eintracht Braunschweiga, ali na opće čuđenje slavio je gost. Za sastav iz Braunschweiga je to bila prva pobjeda ove sezone, a Wolfsburg je prije ovog poraza imao savršene tri domaće pobjede u tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6588969

Hrvatski nogometaš Ivica Olić je igrao za domaćina do 70. minute uz zarađeni žuti karton, dok je Ivan Perišić ušao u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je momčad Josepa Guardiole promarširala Manchesterom i posramila City u ogledu Lige prvaka (3:1), u Leverkusenu je naišla na daleko čvršći zid. Bayer je odigrao vrlo dobru utakmicu, makar je Bayern opet kontrolirao ritam, imao loptu u svom posjedu, više šansi.

Završilo je bez pobjednika (1:1), a Mario Mandžukić je odigrao posljednjih 10 minuta utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo