VIDEO: / POMAHNITALI BOSANAC! Tukao se sa zaštitarima, pa dobio otkaz

12.4.2015.
17:00
VOYO logo

Spahić je, podsjetimo, navodno želio prevesti nekolicinu prijatelja koji su ga došli bodriti s jedne tribine na drugu. Zaštitari mu to nisu dozvolili, pa je došlo do naguravanja i verbalne rasprave, a potom i fizičkog obračuna. Rođeni Dubrovčanin je kasnije izjavio da su zaštitari vrijeđali i tukli njegova brata, ali ta mu isprika nije pomogla da izbjegne otkaz.

"Emir Spahić je odličan nogometaš koji zaslužuje pohvale za svoje igre u Bayeru. Međutim, incident koji se dogodio u srijedu nije nam ostavio izbora", izjavio je direktor Bayera Michael Schade, dok se Spahić od dosadašnjeg kluba oprostio sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalim zbog svoga ponašanja nakon utakmice protiv Bayerna i ispričavam se žrtvama i njihovim obiteljima. Znam da sam klubu izazvao velike probleme. Želim svojim prijateljima u momčadi i cijelom klubu, kao i njegovim navijačima, sve najbolje u budućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo nije bio prvi nasilni ispad bosanskog nogometaša. Prije godinu i pol je davio klupskog glasnogovornika koji je odlučio preparkirati njegov automobil po nalogu predsjednika Bayera. Drugi incident slične vrste Apotekari očito nisu mogli tolerirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo