VIDEO: / Vatreni pogotkom otvorio put do pobjede!

Hrvatski reprezentativac Mato Jajalo bio je strijelac prvog pogotka za momčad Kölna koja je na svom terenu svladala Hoffenheim 2-0 u 7. kolu njemačke nogometne lige.

25.9.2011.
20:02
VOYO logo

Nakon što su u prošlom kolu iznenađujuće na gostovanju slavili protiv Bayera u Leverkusenu nogometaši Kölna potvrdili su dobru formu 2-0 pobjedom pred vlastitim navijačima nad visokoplasiranim Hoffenheimom.

Prvi pogodak u 19. minuti djelo je hrvatskog reprezentativca Mate Jajala koji je zabio na asistenciju Lukasa Podolskog, da bi napadač njemačke reprezentacije i asistent kod prvog zabio drugi gol u 64. minuti i postavio konačnih 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su gosti imali loptu u svom posjedu gotovo dvostruko više vremena (61-39), te uputili više udaraca na vrata suparnika (12-9), nisu uspjeli doći niti do počasnog zgoditka.

Dodajmo da je drugi Hrvat u redovima domaće momčadi, vratar Miro Varvodić, cijeli susret prosjedio na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Köln je nakon dvije uzastopne pobjede popravio loš dojam s početka sezone i pomaknuo se u sredinu ljestvice, dok je Hoffenheim unatoč trećem porazu zadržao visoko četvrto mjesto na ljestvici Bundeslige.

U nedjelju navečer je kompletirano 7. kolo Bundeslige. U posljednjem ogledu je Werder u Bremenu pobijedio Herthu s 2-1, uz dva pogotka Peruanca Claudia Pizarra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučujući drugi pogodak je Pizarro postigao u trećoj minuti sudačke nadoknade, kada je s metar-dva glavom poslao loptu u mrežu i tako napokon naplatio ono što je Werder imao tijekom velikog dijela drugog dijela. Naime, posljednjih pola sata igre je Hertha morala odrađivati s - dva igrača manje!

Vezani članci:

arti-201109240543006 arti-201109230727006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo