VIDEO: / Parodija sramotnog rasističkog skandala oduševila nogometni svijet

Navijači engleskog prvoligaša West Hama napravili su video parodije u kojem su dozvolili ulazak tamnoputoj osobi u vlak.

23.2.2015.
12:12
VOYO logo

Nogometni svijet prošloga je tjedna ostao u šoku nakon što su navijači Chelsea 33 - godišnjem tamnoputom Francuzu Souleymaneu u pariškoj podzemnoj željeznici zabranili ulazak u vlak. Uz to, svoj sramotni pothvat popratili su rasističkim skandiranjem "Mi smo rasisti i to nam se sviđa".

Rasističko ponašanje pristalica londonskog kluba, do kojeg je došlo nakon utakmice osmine finala Lige prvaka između PSG-a i Chelsea, svi su osudili, a policija je već pokrenula istragu o slučaju. U svijetlu toga rasističkog skandala, navijači West Hama, inače velikog navijačkog rivala pristalica Chelsea, odlučili su snimiti video parodije uoči utakmice s Tottenhamom na White Heart Lineu ovoga vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu pristalice Čekičara pokazuju kako ne biti rasist kada se putuje javnim prijevozom. Tako se u kratkom klipu može vidjeti kako jedan tamnoputi navijač West Hama se kreće prema vlaku, a ostali navijači mu srdačno dopuštaju ulazak. Prije nego što je ušao u vlak tamnoputi navijač je kazao: "Tako mi to radimo u West Hamu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo