[VIDEO] PAO JEDAN OD NAJBIZARNIJIH GOLOVA U POVIJESTI NOGOMETA: / PSG-ove zvijezde i navijači nisu mogli vjerovati što je ušlo

Image
Foto: Screenshot

Mbappe je protutnjao po boku i zatim dao u kazneni prostor za Draxlera koji je dva puta uspio ubaciti u kazneni prostor

10.2.2020.
10:06
Screenshot
VOYO logo

U derbiju 24. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je pobijedio Lyon sa 4-2. Golove za aktualnog francuskog prvaka zabili su Angel di Maria (22), Kylain Mbappe (38), Fernando Marcal (47-ag) i Edison Cavani (79), dok su strijelci za goste bili Martin Terrier (52) i Moussa Dembele (59).

E sada, utakmicu je obilježio jedan od najbizarnijih golova u povijesti nogometa. Naime, riječ je o autogolu Marcala. Nije to bio klasični autogol u kojem se lopta odbije od stopera prije nego što ide u gol ili tako nekako, već ju je Marcal zakucao mrežu iz sve snage kao da gol zabija najljućem neprijatelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne nije si Marcal namjerno zabio autogol, već se loše snašao prilikom izbijanja. Mbappe je protutnjao po boku i zatim dao u kazneni prostor za Draxlera koji je dva puta uspio ubaciti u kazneni prostor, prvi put su mu odbili loptu, ali drugi put je prošla, ali niti blizu igrača PSG-a. Došla je lopta ravno u noge Marcalu, a ovog je uhvatila panika pa je iz sve snage opalio loptu u svoj gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo