VIDEO: / Pakao u Solunu! Žestoki sukob policije i navijača PAOK-a

Dva sata uoči utakmice između PAOK-a i Olympiacosa u Solunu u sklopu 23. kola grčke Superlige, došlo je do sukoba između domaćih pristalica i policije.

9.2.2015.
9:01
VOYO logo

Navijači PAOK-a divljali su uoči sraza PAOK-a i Olympiacosa. Huligano domaćeg sastava žestoko su se sukobili sa policijom ispred stadiona. Policija je u sukobima upotrijebila suzavac koji su mogli osjetiti i ljudi unutar stadiona. Neredi su postali uobičajeni dio kolorita kada igraju ove dvije momčadi. Rivalstvo ili, bolje reći, mržnja navijača iz Soluna i Pireja uistinu je veliko. Prošle godine na polufinalnoj utakmici grčkog Kupa između PAOK-a i Olympiacosa navijači su na travnjak bacili veliki broj baklj. Navijačka scena u Grčkoj ima jake huliganske temelje, a neredi su sastavni dio grčke navijačke scene.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić bio je strijelac jedinog pogotka na utakmici kojim je svom Panathinaikosu donio 1-0 (0-0) pobjedu protiv Panaitolikosa u Ateni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrić se najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru gostiju u 67. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrić je odigrao svih 90 minuta za PAO, kao i Danijel Pranjić, te Gordon Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ova utakmica je završila bez pobjednika 0:0. Olympiacos je prvoplasirana momčad prvenstva sa 55 bodova, drugi je Panathinaikos sa 49, dok je treći PAOK sa 47. Slijede Asteras sa 41 bodom, Panetolikos sa 38 bodova i Giannina sa 37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo