VIDEO: / Ovo je pojačanje Dinama od milijun dolara?!

Dinamo bi u ljetnom prijelaznom roku u svoje redove mogao dovesti 18-godišnjeg Peruanca Edisona Floresa. Prema pisanju tamošnjih medija Modri su već navodno poslali ponudu od milijun dolara.

22.5.2012.
8:56
VOYO logo

Edison Flores igra za peruanski Universitario de Deportes, a kako je klub u velikim financijskim problemima, svi igrači su na prodaju, pa tako i ovaj 18-godišnjak.

Dinamo je navodno već poslao ponudu od milijun dolara, a zanimljivo da o ovom transferu pišu i nizozemski mediji, jer mladog Peruanca želi Groningen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je glavni kandidat da dovede 18-godišnjeg Edisona. Ipak je to momčad koja je postala hrvatski prvak i koja će sljedeće godine igrati Ligu prvaka", piše portal Fcgonline.nl.

"Fokusiran sam samo na sadašnjost i ne razmišljam o budućnosti. Sve će se riješiti u svoje vrijeme", tajnovito je rekao Flores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, interes za ovog igrača pokazala je i Valencia, a čiji će dres Peruanac nositi sljedeće sezone znat će se najkasnije 15. lipnja. Tada bi njegov agent Carlos Gonzales trebao objaviti ime novog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo