VIDEO: / Tko je tu lud? Ovo je najbizarniji potez u povijesti nogometa?

Apsolutno neobjašnjiva situacija dogodila se na utakmici grčkog Kupa između Verije i Apollona iz Atene. Potez je preplavio društvene mreže i ekspresno se proširio svijetom.

8.1.2015.
7:14
VOYO logo

Kup Grčke igra se nakon par početnih kola po skupinama, a ovaj dvoboj je utakmica 3. kola skupine F. Prvoligaš Veria je gubio od drugoligaša Apollona u prvom poluvremenu, kada je napadač Charalampos Pavlidis se našao u čistoj gol šansi za izjednačenje.

Golman je uspio samo dirati loptu, koja je lagano letjela prema nebranjenoj mreži. Branič Apollona i Pavlidis su trčali jedan uz drugog, da bi Pavlidis s gol linije namjerno rukom zaustavio loptu da ne uđe gol. (!?)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/I8IGYqCpQgo

Zašto nije želio zabiti gol, možemo samo nagađati, ali posljednjih mjeseci kladioničarski i sudački skandali potresaju grčki nogomet, a navijači diljem svijeta se smiju napadaču koji nije želio zabiti gol. Zašto je onda i pucao u okvir gola, mogao je samo promašiti. Blago rečeno, sumnjivo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, gostima je ostala prednost na poluvremenu, a Veria je izjednačila u nastavku, a obje momčadi su tako ostale u poziciji za prolazak u sljedeću fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo