DUGO SE KUHALO / VIDEO Otkrivena pozadina sukoba Ivana Jurića i Vagantija: Navijači izabrali stranu

Image

Dopisnik Tuttosporta je prenio kako su svi zgroženi Vagnatijevim ponašanjem

28.7.2022.
20:16
VOYO logo

Trener Torina, Ivan Jurić, našao se u fizičkom obračunu sa sportskim direktorom kluba Davideom Vagnatijem na pripremama u Austriji. Sve je zabilježeno video snimkom, koja je postala hit na društvenim mrežama.

Između njih našao se Marco Pellegri, član stručnog stožera, ali on nije uspio zadržati sportskog direktora koji se Juriću unio u lice na što ga je ovaj odgurnuo no to nije okončalo okršaj. Bilo je tu i teških riječi, ali navodno su se stvari smirile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakupljeni bijes

Tijekom današnjeg dana Vagnati se nakon incidenta javio za Sky Sport i izjavio da je svađa između Jurića i njega stvar prošlosti.

"Došlo je do diskusije koju nije bilo lijepo gledati, ali kada se nađe dvoje ljudi koji odlučno žele napraviti posao, takve stvari se događaju. Trener što prije želi nove igrače i mi radimo sve što možemo kako bi to napravili", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Tuttosport piše kako je do sukoba došlo zbog nakupljenog bijesa tijekom proteklih godinu dana. Nezadovoljan je hrvatski trener činjenicom da mu klub prodaje najbolje igrače, a ne dovodi adekvatne zamjene. Dopisnik Tuttosporta je prenio Jutarnjem listu kako su svi zgroženi Vagnatijevim ponašanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor tvrdi da su navijači otvoreno stali na stranu temperamentnog Dalmatinca te da prst krivnje upiru u predsjednika Urbana Caira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo