VIDEO: / Bravo, majstore! Olić opet zabio!

Hrvatski napadač Ivica Olić odigrao je vrlo zapaženu ulogu u 31. kolu njemačkog nogometnog prvenstva u 3:1 domaćoj pobjedi njegovog Wolfsburga nad Borussijom Mönchengladbach.

27.4.2013.
17:35
VOYO logo

U 61. minuti zabio je gol za vodstvo "vukova" 2:1, udarcem ljevicom iskosa s desne strane kaznenog prostora nakon asistencije Diega, kroz noge vrataru Ter Stegenu. U 75. minuti Olić se odužio asistencijom brazilskom veznjaku, gurnuvši mu sjajno loptu u prostor tijekom jednog kontranapada, a ovaj je predriblao vratara i poslao loptu u mrežu. Hrvatski je napadač zamijenjen u 78. minuti, a bili su mu to deveti gol i četvrta asistencija u sezoni. U posljednjih osam ligaških susreta zabio je sedam golova. Ivan Perišić odgledao je cijeli susret s klupe za Wolfsburgove pričuve. I preostala četiri dosad odigrana subotnja ogleda 31. kola završila su pobjedama domaćina.Bayern je na Allianz Areni savladao Freiburg s minimalnih 1:0 golom Xherdana Shaqirija iz 35. minute. Bayernov trener Jupp Heynckes napravio je čak deset izmjena u odnosu na sastav koji je zaigrao u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone, a Mario Mandžukić igrao je do 74. minute kada ga je zamijenio Mario Gomez. S tri nova Bayern je došao do ukupno 84, što je novi rekord Bundeslige. http://rutube.ru/video/embed/6318440

S minimalnih 1:0 slavio je i Bayer u Leverkusenu protiv Werdera golom Stefana Kießlinga u utakmici koju je Mateo Pavlović odgledao s klupe. Važne pobjede u borbi za opstanak ostvarili su i Hoffenheim i Augsburg. Hoffenheim je tako s 2:1 pobijedio Nürnberg, a Augsburg s 3:0 Stuttgart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo