EUFORIJA DILJEM SVIJETA / VIDEO Od Toronta do New Yorka: Evo kako se pobjeda Vatrenih euforično slavila u Sjevernoj Americi

Image
Foto: Screenshot

Hrvatska svoju odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi igra protiv Belgije 1. prosinca u 16 sati, a za prolazak skupine dovoljan joj je i neodlučen rezultat

28.11.2022.
10:39
Screenshot
VOYO logo

Slavilo se u nedjelju navečer diljem Hrvatske nakon uvjerljive pobjede Hrvatske nad Kanadom 4:1, ali euforija je vladala i među Hrvatima diljem svijeta.

Veliko hrvatsko iseljeništvo na svim kontinentima je s nestrpljenjem iščekivalo drugi susret Vatrenih na SP-u, a kada su Kramarić, Livaja i Majer potopili nade Kanađanima slavlje je moglo početi. Osobito je bilo zanimljivo vidjeti kako se raduju Hrvati u Kanadi točnije u Torontu odakle je RTL-ovoj ekipi stigao vrlo euforičan video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa manje vatreno nije bilo ni kod kanadskih susjeda. Slavilo se, letjeli su konfeti i čula se pjesma i u New Yorku odakle nam stiže druga snimka. Nema sumnje da se slično slavilo i u drugim dijelovima svijeta, jer nema spavanja i zabušavanja kada igra Hrvatska.

Vatreni su trenutno prvi na ljestvici s četiri boda koliko ima i Maroko no Hrvatska ima nešto bolju gol razliku. Treću poziciju drži Belgija s tri boda, a Kanada je bez bodova te se već oprostila od Mundijala. Hrvatska svoju odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi igra protiv Belgije 1. prosinca u 16 sati, a za prolazak skupine dovoljan joj je i neodlučen rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo