VIDEO: / Novi incident divljaka Waynea Rooneyja!

Napadač Manchestera je u pobjedi svoje momčadi nad Wiganom divljački laktom u glavu udario suparničkog igrača. Sudac je to vidio, ali je Rooneyja samo potapšao po ramenu.

28.2.2011.
16:51
VOYO logo

Incident se dogodio već u osmoj minutu pri rezultatu 0:0 i tko zna kako bi završila utakmica da je Wayne Rooney tada dobio crveni karton. U nastavku dvoboja Manchester United je do vrha napunio mrežu Wigana (4:0) i uhvatio važne gostujuće bodove u borbi za naslov prvaka.

Igra se odvijala na sredini terena kada se najbolji engleski napadač svom snagom zaletio u Jamesa McCarthyja i divljački ga udario laktom u glavu. Sudac Mark Clattenburg bio je blizu mjesta događaja, ali je samo sa smiješkom popričao s Rooneyjem, bez ikakvih sankcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije susreta engleski sudac je izjavio kako je mislio da se radi o slučajnom sudaru dvojice igrača, ali Engleski nogometni savez je drugačijeg mišljenja. Ukoliko pred Disciplinsku komisiju stigne prijava protiv Rooneyja, mogao bi biti kažnjen s tri utakmice neigranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xh95s9_rel_sport

Napadač Manchestera je zbog toga već pripremio taktiku za saslušanje i izjavit će 'disciplincima' da se radio o samoobrani jer je mislio da će McCarthy udariti njega. U svakom slučaju, na Old Traffordu će drhtati do zadnjeg trenutka jer je već sutra (utorak) na rasporedu derbi protiv Chelseaja. A bez Rooneyja će put do pobjede biti teži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo