[VIDEO] EINTRACHT SRUŠIO HOFFENHEIM: / Ante Rebić majstorskim lobom zabio, pa zaradio crveni karton

Image
Foto: Screenshot

Hoffenheim i Eintracht Frankfurt odigrali su utakmicu sedmog kola Bundeslige

7.10.2018.
17:28
Screenshot
VOYO logo

U susretu sedmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Eintracht je na gostovanju pobijedio Hoffeheim sa 2-1 uz pogodak i isključenje hrvatskog reprezentativca Ante Rebića.

Rebić je doveo momčad iz Frankfurta u vodstvo pogotkom u 40. minuti prebacivši lijepim lobom istrčalog Olivera Baumanna. Bio je to njegov treći gol u zadnje tri utakmice otkako se oporavio od ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2-0 je povećao Luka Jović već u prvoj minuti nastavka. Nažalost, Rebić je odličan nastup pokvario isključenjem u 65. minuti nakon što je zbog oštrog prekršaja zaradio drugi žuti karton.

Domaćin je s igračem više uspio smanjiti u 82. minuti golom Reissa Nelsona, ali ne i više od toga. Andrej Kramarić nije ulazio u igru i utakmicu je pratio s klupe za pričuve domaćeg sastava premda je u zadnjem kolu zabio u susretu protiv Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode dvije Borussije. Momčad iz Dortmunda je prva sa 17 bodova, dok je imenjak iz Monchengladbacha na drugoj poziciji sa 14 bodova koliko imaju i Werder i Hertha. Bayern je tek peti sa 13 bodova. Eintracht je sedmi sa 10 bodova, dok je Hoffenheim na 13. mjestu sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-42-17597', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo