[VIDEO] NIKAD TUŽNIJA PROSLAVA NASLOVA PRVAKA: / Pogledajte kako su inače strastveni navijači Reala pozdravili svoje prvake

Image
Foto: SCREENSHOT MARCA

Sve i da su se odlučili slaviti na ulici teško da bi to uspjeli jer Plazu je osiguravalo čak 320 policajaca

17.7.2020.
7:51
SCREENSHOT MARCA
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida osvojili su naslov prvaka Španjolske nakon što su u predzadnjem kolu Primere pobijedili u Madridu Villareal s 2-1, uz asistenciju za prvi gol Reala Luke Modrića. Realu je to 34. naslov prvaka i prvi nakon 2017. godine, ali na žalost zbog restrikcija uzrokovanih pandemijom koronavirusa nisu ga mogli proslaviti na način na koji inače slave.

Ranije bi autobusom s otvorenim krovom prošlo kroz grad, a deseci tisuća navijača izašli bi na ulice i pozdravili ih. Sada je slika bila nešto drugačije, nešto otužnija jer igrači Reala naslov su proslavili odmah nakon utakmice na stadionu, dok su navijači naslov prvaka proslavili uglavnom kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek se nekolicina odlučila proslaviti vani, ali uglavnom su bili u vozilima i trubili i tek je pokoji navijač bio na kultnoj Plazi de Cibeles, gdje se inače proslava održava, u dresu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte OVDJE.

Sve i da su se odlučili slaviti na ulici teško da bi to uspjeli jer Plazu je osiguravalo čak 320 policajaca koji su branili svim navijačima pristup i rastjerivali ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo