VIDEO: / Nevjerojatan promašaj kapetana Borussije!

U nedjeljnoj utakmici 23. kola prve njemačke nogometne lige (Bundesliga) dvije Borussije, Mönchengladbach i Dortmund, podijelile su bodove odigravši u Mönchengladbachu 1:1.

24.2.2013.
20:13
VOYO logo

Iako je aktualni prvak bio bolji tijekom većeg dijela utakmice, te je u 31. minuti i poveo preko Marija Götzea s bijele točke, domaća je momčad uzela bod, pomalo kontroverznim pogotkom u 67. minuti susreta. Naime, u trenutku upućivanja lopte Luuk de Jong, kojem je lopta bila upućena, nalazio se u nedozvoljenoj situaciji, ali s loptom nije došao u kontakt, iako je u prvi trenutak prema njoj krenuo. Samim time je "poremetio" dortmundsku obranu, a loptu je na lijevoj strani napada uzeo Filip Daems.

Ubačena lopta belgijskog nogometaša odbijena je prema vrhu šesnaesterca, gdje ju je, uz mali dodir gostujućeg braniča, Amin Younes neobranjivo poslao iza leđa Romana Weidenfellera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/x5yMfFhf9ow Imao je Dortmund veliku priliku uzeti sva tri boda s gostovanja u samom smiraju utakmice, ali je kapetan Sebastian Kehl promašio nemoguće! S peterca je desnom nogom, njegovom "slabijom", neometan promašio prazna vrata.

Velški nogometni klub Swansea osvojio je engleski Liga kup pobjedivši u finalu na Wembleyju četvrtoligaša Bradford s uvjerljivih 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatna serija Bradforda prekinuta je na posljednjoj stepenici do naslova i to na prilično "brutalan" način. Iako su u četvrtfinalu Liga kupa iznenadili Arsenal, a potom u dvije utakmice bili bolji od još jednog Premierligaša, Aston Ville, u polufinalu, nogometaši Bradforda bili su apsolutno nemoćni protiv lepršave momčadi Swanseaja. Recimo i da je ovo prvi veliki trofej za klub iz sjevernog dijela Walesa, koji je postao i prvi neengleski klub koji je osvojio Liga kup, nakon 1927. godine i Cardiffa.

U Premiershipu su, pak, igrane dvije utakmice. Manchester City je u derbiju nadigrao Chelsea s 2:0 (Yaya Toure 63, Tevez 85), dok je Newcastle s 4:2 (Sissoko 33, Cisse 42, Cabaye 67-11m, Hooiveld 79-ag / Schneiderlin 3, Lambert 50) bio bolji od Southamptona. City sad zaostaje 12 bodova za gradskim rivalom Unitedom (68-56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo