[VIDEO] 'NADAM SE DA ĆE MODRIĆ OVO VIDJETI': / Pogledajte što je nadareni mladi nogometaš napravio u čast Luki

Image
Foto: Profimedia

Jedan od najzaslužnijih za ovu titulu prvaka bio je i najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić

17.7.2020.
12:42
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida osvojili su naslov prvaka Španjolske nakon što su u predzadnjem kolu Primere pobijedili u Madridu Villareal s 2-1, uz asistenciju za prvi gol Reala Luke Modrića. Kolo prije kraja "Kraljevski klub" ima nedostižnih sedam bodova prednosti u odnosu na Barcelonu i slavi svoj 34. naslov prvaka i prvi nakon 2017. godine.

Jedan od najzaslužnijih za ovu titulu prvaka bio je i najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić, a priznaju mu to i brojni navijači diljem svijeta pa tako i mladi devetogodišnji nogometaš koji mu je zaista na poseban način odlučio odati počast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić

Foto: Profimedia

Naime, na Twitteru se pojavila snimka mladića koji je u dresu Reala žonglirao loptom čak 200 puta i to sve u čast baš Luki Modriću. Snimku je objavio prijatelj dječakova oca i napisao kako se nada da će i Modrić vidjeti ovaj što je mladić napravio.

"Prijateljev sin proslavio je svoj deveti rođendan i 200 puta žonglirao nogometnom loptom. Posvetio je to svome idolu Luki Modriću i nada se da će i on vidjeti ovaj video", stoji u opisu snimke na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo