VIDEO: / Modrić dirigirao u pobjedi Tottenhama!

Minimalnom domaćom pobjedom nad Sunderlandom od 1:0 u 16. kolu Premiershipa nogometaši Tottenhama vratili su se na poziciju iza dvojca iz Manchestera.

18.12.2011.
20:28
VOYO logo

Luka Modrić je odigrao cijeli susret u pobjedi, a jedini gol na utakmici postigao je ruski napadač Roman Pavljučenko na asistenciju Nizozemca Rafaela Van der Vaarta u 61. minuti. Akciju je započeo hrvatski reprezentativac.

Bio je ovo tek treći ovosezonski nastup Rusa u Premiershipu i prvi pogodak, a u igru je ušao u 27. minuti umjesto ozlijeđenog Aarona Lennona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gullEkryb5fxnnD3
szólj hozzá: T

Tottenham je bio bolja momčad uz prevlast u posjedu lopte (63-37), te su izveli šest udaraca iz kuta, a gosti niti jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima momčadi s White Hart Lanea Niko Kranjčar je cijeli susret odgledao s klupe za pričuve, dok Vedran Ćorluka nije bio ni u kadru.

Sastav Harryja Redknappa preskočio je Chelsea i vratio se na treće mjesto na ljestvici sa 34 boda. U posljednjoj utakmici 16. kola Premiershipa nogometaši Manchester Cityja su pred vlastitim navijačima s 1:0 svladali Arsenal i vratili se na čelnu poziciju na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak na utakmici gledatelji su vidjeli u 53. minuti kada je nakon udarca Balotellija vratar Arsenala Szczesny odbio loptu koju je u gužvi prihvatio Španjolac David Silva i pogodio za pobjedu Manchester Cityja.

Tako je momčad Roberta Mancinija opet izbila na vodeće mjesto ljestvice Premiershipa s dva boda više od gradskog rivala Manchester Uniteda, te sedam od trećeplasiranog Tottenhama koji ima i susret manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo