VIDEO: / Messijeva osveta nije promakla oku kamere

27.1.2012.
8:30
VOYO logo

Igrala se posljednja minuta prvog dijela, kada je Pepe na svojoj polovici krenuo u dribling, a Messi u osvetnički pohod. Argentinac je malo žešće naletio na Portugalca i srušio ga na travnjak.

Iako sve skupa nije izgledalo tako strašno, sudac nije imao milosti pa je zbog jasne namjere najboljem nogometašu svijeta pokazao žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, na utakmici je sudac pokazao čak deset žutih kartona i jedan crveni. U samoj završnici utakmice put u svlačionicu prije ostalih zaslužio je Sergio Ramos. Španjolski reprezentativac je pak optužio svog kolegu iz reprezentacije Sergija Busquetsa da je odglumio prekršaj, te da nije opravdano isključen.

Nakon utakmice koja je završila rezultatom 2:2, pa je Barcelona s ukupnih 4:3 prošla u polufinale, Ramos nije razgovarao s novinarima. No, oglasio se putem Twittera, te je na društvenoj mreži ponudio svoje viđenje situacije iz završnice utakmice, kada je zbog udaranja lakom Busquetsa dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da će se klub žaliti na moj drugi žuti karton. Iako se neki ne prestaju valjati po travi, Busquetsa nisam niti dotaknuo", napisao je branič Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo