VIDEO: / Manchester zabio za samo 53 sekunde!

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su u nedjelju Queens Park Rangers u gostima 2:0, u utakmici 16. kola engleskog Premiershipa.

18.12.2011.
17:40
VOYO logo

Manchester United je put prema uspjehu trasirao već nakon 53. sekunde kada je Wayne Rooney iz blizine glavom pogodio domaću mrežu.

Engleskom reprezentativcu je to dvanaesti prvenstveni pogodak što ga trenutačno čini drugim najboljim strijelcem Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je United odigrao laganu utakmicu u kojoj je čuvao prednost i prepustio suparniku vođenje igre, a pitanje pobjednika su riješili u 56. minuti kada je polukontru završio Michael Carrick zabivši za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni vragovi su ovom pobjedom privremeno preuzeli vodeće mjesto u prvenstvu sa 39 bodova nakon 16 kola, ali treba naglasiti da City ima bod manje, ali i utakmicu manje. Liverpool je u razmaku od samo četiri minute postigao dva gola na Villa Parku i tako osigurao petu gostujuću pobjedu ove sezone u Premiershipu. Zanimljivo, igrači Kennyja Dalglisha osvojili su više bodova na strani nego na Anfieldu. S tri boda iz Birminghama imaju 15 gostujućih i 14 domaćih bodova što ih stavlja na diobu 5. mjesta na ljestvici s istim brojem bodova kao i Arsenal, s tim da Topnici još moraju odigrati derbi kola protiv Manchester Cityja.

Junak Redsa protiv Aston Ville bio je Velšanin Craig Bellamy koji je prvo zabio za 1:0, a potom iz kornera dobro naciljao glavu Slovaka Martina Škrtela koji je povisio na, ispostavilo se konačnih, 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo