VIDEO: / Manchester City gazi sve pred sobom!

Nogometaši Manchester Cityja bez ikakvih su problema na svom Etihadu slavili u 12. kolu engleskog Premiershipa protiv trećeplasirane momčadi Newcastlea s 3:1.

19.11.2011.
20:39
VOYO logo

Nogometaši menadžera Roberta Mancinija su od prve minute stisnuli igrače Newcastlea u vlastitu polovicu terena i samo je bilo pitanje vremena kada će lopta odsjesti u mreži nizozemskog vratara Tima Krula.

Taj trenutak dogodio se u 41. minuti utakmice nakon neopreznosti obrambenog igrača Newcastlea Ryana Taylora koji je udarac talijanskog reprezentativca Marija Balotellija blokirao rukama nakon čega je sudac Chris Foy pokazao na bijelu točku. Talijan je sam izveo jedanaesterac i pogodio za vodstvo Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/6937d78aadb8b6d34f7fee58d9a74826

Na 2:0 povisio je Micah Richards svega tri minute nakon vodećeg pogotka. Ponovno je u obrani pogriješio Ryan Taylor koji je oklijevao s ispucavanjem lopte iz svog kaznenog prostora, pa mu je Richards ukrao loptu i lijevom nogom poslao loptu u mrežu za 2:0. Za 3:0 je zabio Argentinac Sergijo Agüero, ponovno iz kaznenog udarca, nakon što je u svom šesnaestercu Ben Arfa srušio Davida Silvu. Utješni gol za goste postigao je Daniel Gosling u 88. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Bromwich Albion je na svom terenu bio bolji od Boltona s 2:1, a pogodak za poraženu momčad zabio je hrvatski igrač Ivan Klasnić. West Bromwich je poveo u 16. minuti susreta preko Jeroma Thomasa, a samo pet minuta kasnije izjednačio je Klasnić iz najstrože kazne. Pobjedu domaćoj momčadi i tri boda donio je Shane Long u 16. minuti nastavka.

Nogometaši Manchester Uniteda slavili su u posljednjoj subotnjoj utakmici 12. kola engleskog Premiershipa na gostovanju kod Swansea s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak na utakmici gledatelji su mogli vidjeti u ranoj fazi, točnije u 11. minuti. Angel Rangel je odigrao traljavo dodavanje u fazi obrane koje je presjekao Ryan Giggs, te je loptu produžio do Meksikanca Javiera Hernandeza kojem nije bilo teško iz blizine pogoditi prazna vrata.

Do kraja utakmice se igrala poprilično izjednačena utakmica u kojoj je čak Swansea imao bolji posjed lopte od momčadi menadžera Sira Alexa Fergusona. No, ipak je United bio bliži pogotku u preostalom djelu susreta, te je zasluženo odnio tri boda iz Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo