[VIDEO] MAKSIMIR SE POKLONIO MODRIĆU: / 'Hvala navijačima, ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica'

Image
Foto: PIXSELL

Veliki broj novinara i ostalih medijskih djelatnika dugo je čekao na izlazak Vatrenih iz svlačionice u mix zonu. No, nije im bilo teško, iako je umor i kasni sat dolazio već na naplatu.

10.11.2017.
7:20
PIXSELL
VOYO logo

Jer, Hrvatska je sinoć u Zagrebu pred 30.013 gledatelja na nogometnoj pozornici dostojnoj onih najboljih, priredila "grčku tragediju" i u potpunosti dotukla izabranike Michaela Skibbea pobijedivši ih 4-1.

[VIDEO] VATRENI NA KORAK OD PLASMANA NA SP! Goropadna Hrvatska u utakmici za pamćenje demolirala Grčku u grotlu Maksimira

Luka Modrić ponovno je odigrao sjajnu utakmicu. Predvodio je Vatrene do velike pobjede. Novinari su njega najviše čekali. Napokon, nekih pola sata prije ponoći kapetan se pojavio pred predstavnicima medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAKO JE DALIĆ PROBUDIO HRVATSKU? Danijel Subašić otkrio kakve je promjene donio novi izbornik

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Može se kazati kako je ovo bila jedna od naših boljih utakmica, kad se pogleda važnost dvoboja. Šteta što smo primili taj gol i što nismo možda još koji dali. Rezultat je bolji od očekivanog. O svojoj igri ne volim nikad pričati. Najvažnije da smo kao ekipa kolektivno igrali dobro od prve do zadnje minute na visokom nivou. Sretni smo", izjavio je Luka Modrić i dodao:

HRVATSKA JE JEDNOM NOGOM U RUSIJI: Nitko u povijesti baraža nije nadoknadio zaostatak 1-4

"Moramo se sad rekuperirati. Čeka nas teška utakmica u Pireju, teških 90 minuta. Izbornik nas je postavio jako dobro. Rekao je što od nas očekuje, kako se ponašati na terenu i u kojim trenucima. Mi smo sve ispunili. Super, sve super".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni u Pirej putuju s velikom prednošću, ali i dozom opreza. Problemi se ne žele, ne nakon kalvarije koju su proživjeli do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKA UTAKMICA KAPETANA MODRIĆA: ‘Čeka nas teških 90 minuta u Pireju, ali bila bi tragedija da ovo propustimo’

Ovo je bio samo prvi čin. Slijedi onaj drugi na vrućem "Georgiosu Karaiskakisu". Grci se moraju baciti na glavu, opravdati izjavu kapetana i strijelca jedinog gola za Grčku Sokratisa, da "Grci igraju kao da sutra ne postoji".

MAESTRO RAKITIĆ ČVRSTO NA ZEMLJI: ‘Pobjeda je zaslužena, ali znamo da nas sad čeka pakao’

"Vidjet ćemo kako će se oni postaviti. Ali opet, ponavljam, najvažnije da mi budemo na ovoj razini, čak i boljem ako je moguće. No, ako mislimo da je sve gotovo imat ćemo velikih problema. Moramo biti maksimalno koncentrirani i borbeni, trkački raspoloženi, jer možemo upasti u velike probleme. Ovo je jako varljiv rezultat. Zabili su nam jedan gol u gostima. Tako da moramo biti jako oprezni. Ali i sretni zbog rezultata i igre", kazao je kapetan Vatrenih koji je doživio poseban trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

OVAKO SLAVI HRVATSKA: Kad je pobjeda nužna i kad je publika dvanaesti igrač onda je ishod upravo ovakav!

Image

OVAKO SLAVI HRVATSKA: Kad je pobjeda nužna i kad je publika dvanaesti igrač onda je ishod upravo ovakav!

Igrala se peta minuta utakmice. Luka je uzeo loptu i krenuo izvesti korner, a tribine su zagrmile "Luka, Luka". Bio je to poseban trenutak za njega. Maksimir se jučer uistinu poklonio Luki Modriću. Tijekom cijelog susreta dobivao je pljesak, ovacije, počašćen je skandiranjem...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera je bila stvarno fenomenalna. Napokon pun stadion nakon dugo vremena. Mislim da se to osjetilo i na našoj igri. Navijačima hvala na lijepoj podršci. Koja je razlika u igri sad i prije? Ne bih htio ulaziti u neke dublje analize. Ovo je jedan dobar rezultat, veliki rezultat za nas. Idemo se pripremiti dobro na ono što nas čeka. Čeka nas teška utakmica, nabrijana atmosfera i morat ćemo sve učiniti da se plasiramo na SP", zaključio je Luka Modrić čije obraćanje novinarima možete i vidjeti na videu od 10.20.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo