VIDEO: / MAJSTORE, PA ZAŠTO? I ovakav čovjek sudi nogometne utakmice

Čudna situacija dolazi nam iz utakmice Championshipa između Cardiffa i Bournemoutha. Naime, vratar Cardiffa Simon Moore napucao je protivničkog igrača svom snagom u leđa.

18.3.2015.
17:20
VOYO logo

Još jedna neshvatljiva sudačka pogreška dolazi nam iz Engleske. Ovoga puta, sudac je pogriješio u utakmici druge engleske lige. Situacija je bila ovakva. Golman Cardiffa Simon Moore, imao je namjeru ispucati loptu prema središtu igrališta.

U tom trenutku protivnički igrač je stajao ispred njega. Moorea to nije zasmetalo već ga je svom snagom napucao u leđa. Lopta je, potom, odsjela na gredu, a napadač Bournemoutha ju je mirno pospremio u prazan gol. Igrači Bournemoutha su počeli slaviti, ali samo na kratko. Sudac je odlučio poništiti regularan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, igrač Bournemoutha Wilson je gledao na drugu stranu i ničim nije ometao vratara, koji ga je napucao u leđa, namjerno. Nakon utakmice, trener oštećene momčadi imao je svašta za kazati o ovoj neshvatljivoj sudačkoj odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista morate pitati suca zašto je poništio regularan pogodak. Naš igrač je gledao na drugu stranu i nije ometao vratara prilikom njegovog ispucavanja. Ova sudačka odluka nas je koštala dva boda", kazao je ljutiti trener.

Vrijedi istaknuti kako je Bournemouth nakon ovog remija na trećem mjestu, dok bi s pobjedom i priznatim pogotkom skočio na prvu poziciju Championshipa. Sve u svemu, grubo su oštećeni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo