VIDEO: / Lyon strepio do zadnjih trenutaka!

Nogometaši Lyona ostvarili su devetu pobjedu ove sezone u Le Championnatu. U ogledu 16. kola na svom su Gerlandu pobijedili Toulouse 3:2 i time skočili na četvrto mjesto ljestvice.

5.12.2011.
11:42
VOYO logo

Lyon je ujedno pozitivno najavio meč idućeg tjedna u Zagrebu protiv Dinama. Lavovi se još uvijek nadaju prolasku u drugi krug Lige prvaka, makar je u ovom trenutku Ajax daleko bliže tom plasmanu i željenom drugom mjestu iza madridskog Reala.

Do ove pobjede je Lyon mogao i morao doći daleko lakše, no sami su sebi zakomplicirali život i na kraju strepili za tri boda. U prvom poluvremenu je postignut samo jedan pogodak. Kone je 39. minuti matirao gostujućeg vratara, a onda je u uvodnom dijelu drugog poluvremena domaćinn krenuo još žešće. Ederson je u 52. povećao na 2:0, a Lopez u 67. minuti na 3:0. I tada su krenuli problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turčin Bulut je u 69. smanjio, a samo šest minuta kasnije je Cris skrivio penal kojeg je realizirao Sissoko. U završnici je Toulouse mogao i do izjednačenja, ali i Lyon do uvjerljivije prednosti. No, ostalo je 3:2.

Lyon je ovu utakmicu odigrao u sastavu: Lloris - Cris, Revellier, Cissokho, Kone - Källström, Ederson, Bastos, Gonalons - Briand, Lopez. U drugom su dijelu za Lyon još igrali Fofana, Gomis i Grenier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo