VIDEO: / Livaja 'torpedirao' Romu!

Marko Livaja, 19-godišnji hrvatski nogometaš, ove je nedjelje prvi puta otkada je došao u Atalantu počeo utakmicu od prve minute. Naplatio je to s dva pogotka Romi.

24.2.2013.
16:24
VOYO logo

No, čak i ta dva gola nisu bila dovoljna sastavu iz Bergama niti za pobjedu, niti za bod u domaćem ogledu 26. kola talijanske Serie A. Rimljani su na snijegom prekivrenom travnjaku dobili ovu utakmicu s 3:2. Ako zbog nečega navijači Atalante mogu biti zadovoljni onda je to predstava Livaje i nada da će na krilima hrvatskog napadača uspjeti ostvariti cilj, a to je ostanak u Serie A. Livaja je, inače, zabijao pogotke za 1:0 (9. minuta) i za 2:2 (44. minuta), no odlučio je pogodak Grka Torosidisa u 71. minuti, koji je iskosa, udarcem glavom, prevario domaću obranu i vratara za pobjedu Rome. Vodeći Juventus se lako obračunao sa Sienom, te je na domaćem travnjaku slavio 3:0. Ova pobjeda Juventusu je došla nakon poraza u prošlom kolu kod Rome, a nedjeljni strijelci za talijanskog prvaka su bili Lichtsteiner, Giovinco i Pogba.

http://www.youtube.com/embed/zr6Ei6JODrM Najluđa je utakmica odigrana između Cagliarija i Torina gdje je domaćin slavio s 4:3. U posljednjih deset minuta ogleda Torino je igrao s dva igrača manje, a Cagliari je dva od četiri gola na utakmici zabio s bijele točke. U 87. minuti je još rezultat bio 2:2, a tada je Cagliarija u vodstvo doveo Pinilla. U drugoj minuti nadoknade je Bianchi za goste realizirao jedanaesterac za 3:3, ali je samo 100-ak sekundi kasnije Conti zaključio dramu golom za 4:3 i osvajanje tri boda Cagliarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo