VIDEO: / Real na koljenima! Simeoneov potez oduševio svijet

Veliki madridski derbi odigran je u sklopu osmine finala španjolskog Kupa kralja. U prvoj utakmici Atletico je na svom Vicente Calderonu slavio s 2:0 golovima Raula Garcije i Jose Marije Gimeneza.

7.1.2015.
22:55
VOYO logo

Ključni trenutak susreta odigrao se u 56. minuti kada je Sergio Ramos hrvačkim zahvatom u šesnaestercu srušio Raula Garciju, nakon čega je dosuđena najstroža kazna.

Igrač koji je skrivio jedanaesterac bio je ujedno i precizan izvođač, a pogodak je usmjerio vodu na mlin domaćina. Ubrzo nakon vodećeg pogotka Rojiblancosa trener Reala Carlo Ancelotti je na travnjak uveo svoju najveću zvijezdu Cristiana Ronalda, koji je zamijenio Jamesa Rodrigueza, ali nije pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2e7q87

Mario Mandžukić ušao je u igru za Atletico u 74. minuti umjesto Antoinea Griezmanna, a prednost je u ovoj utakmici umjesto njega od prve minute dobio povratnik Fernando Torres. Drugi je pogodak za Atletico zabio Urugvajac Jose Maria Gimenez glavom, nakon kornera koji je izveo Gabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2e7rff

Atleticov trener Diego Simeone je drugi pogodak proslavio burnu sa sinom koji mu je skočio u naručje, a koji je u utakmici bio zadužen za skupljanje lopti uz teren. Filmić je postao hit iste minute, preplavio je društvene mreže. Uzvratni ogled na Santiago Bernabeuu na rasporedu je za tjedan dana, a pred Kraljevskim klubom je težak izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qnNxGXHkhss

U drugoj dosad završenoj utakmici osmine finala Villarreal je na El Madrigalu savladao Real Sociedad 1:0 golom Denisa Čeriševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo