VIDEO: / Katastrofalna pogreška koja je zgrozila cijelu nogometnu Englesku

U derbi utakmici 18. kola engleske Premierlige nogometaši Manchester Cityja su na svom Etihadu pobijedili Liverpool 2:1. No, derbi je ostao u sjeni velike sudačke pogreške.

27.12.2013.
9:16
VOYO logo

Dogodilo se to u 19. minuti kad je najbolji Liverpoolov strijelac, Urugvajac Luis Suarez preigrao Sterlinga, koji je fantastično zaobišao Joea Harta i zabio za vodstvo gostiju.

No, sudac je dosudio zaleđe iako je napadač bio iza braniča Cityja. O zaleđu nije bilo ni govora. Cijela nogometna Engleska nakon utakmice digla se na noge, no domaćeg trenera Manuela Pellegrinija takve stvari nisu zanimale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi sjajno u 2014. godinu ući s prvog mjesta. To je moj cilj koji prenosim na svoje igrače", rekao je čileanski stručnjak.

City je, inače, prekinuo niz Liverpoola od četiri prvenstvene pobjede, a ujedno je zaustavio Luisa Suareza, Urugvajca koji je u te četiri pobjede ugradio čak 10 pogodaka. Na Etihadu je Suarez ostao bez slavlja pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo vrlo dobro. I prije njihovog vodstva smo imali tri dobre šanse, ali su oni prvi zabili. Ja sam prvenstveno sretan zbog pokazanog karaktera. Nije mala stvar vratiti se nakon 0:1 i pobijediti. Pogotovo ne u tako kratkom roku i pogotovo ne protiv tako kvalitetne momčad kao što je Liverpool. Odradili smo vrlo dobro posao danas", zaključio je Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo