VIDEO: / Kakve su ovo asistencije Messija!?

Činjenica da zabija premalo golova za Argentinu počela je sve izraženije smetati najboljega svjetskog nogometaša Lionela Messija.

6.9.2011.
12:43
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Argentine pobijedila je u Dhaki u Bangladešu Nigeriju s 3:1 u prijateljskoj utakmici. Bila je to druga utakmica koju je argentinska reprezentacija odigrala nakon Copa Americe.

Podsjećamo, u petak je Argentina u indijskoj Kolkati protiv Venezuele pobijedila s 1:0. Na klupi je u tom dvoboju debitirao novi izbornik Alejandro Sabella, nasljednik nakon Copa Americe otpuštenog Sergija Batiste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sabella je, dakle, protiv Nigerije ostvario i svoju drugu pobjedu. Lionel Messi, koji je odigrao svih 90 minuta, opet nije bio strijelac za svoju reprezentaciju, ali je svejedno odigrao važnu ulogu kod prva dva gola Argentinaca. Prvo je u 24. minuti poslužio strijelca Hinguaina, da bi samo dvije minute kasnije u slalomu prešao nekoliko nigerijskih igrača. Vratar Nigerije obranio je njegov udarac iz blizine, ali je odbijenu loptu Di Maria lakoćom pospremio u mrežu.

Nigerija je smanjila u 46. minuti preko Obasija, a konačni rezultat postavio je Echiejile autogolom u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni su navijači zdušno bodrili Argentinu, posebno Messija, čiji su svaki dodir s loptom popratili bučnim navijanjem. Lionel Messi je prije nekoliko dana protiv Venezueale bio asistent, ovoga puta je bio zaslužan za dva pogotka, ali ga gol i dalje neće, kada je u pitanju nacionalna momčad.

Podsjećamo, nije Barcelonin ubojiti napadač zabio niti jednom pri četirima nastupima na Copa Americi, koju je Argentina prošlog srpnja pred svojom publikom završila četvrtfinalnim ispadanjem od Urugvaja, kasnijeg prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovilo mu se tako Svjetsko prvenstvo, na kojem prošlog ljeta također nije uspio niti jednom pogoditi mrežu suparničkih momčadi...

Vezani članci:

arti-201109050535006 arti-201108290775006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo