VIDEO: / Kakav preokret! City razbijen u sedam minuta!

Nogometaši Tottenhama svladali su na svom White Hart Laneu momčad Manchester Cityja 3:1 u ogledu 34. kola engleskog prvenstva.

21.4.2013.
16:58
VOYO logo

Gosti su poveli već u 5. minuti pogotkom Samira Nasrija, koji je lijepo pospremio loptu u desni kut Llorisovog gola nakon dodavanje Milnera s desne strane.

Momčad menadžera Roberta Mancinija držala je prednost sve do 75. minute utakmice, kada je uslijedio furiozan period domaćeg sastava. Gareth Bale sjajno je s desne strane dodao loptu prema Dempseyju, kojem nije bilo teško poentirati iz blizine. Jermain Defoe, koji je u 71. minuti zamijenio Adebayora, osam minuta kasnije je silovitim udarcem desnom nogom doveo Spurse u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu domaćina u 82. minuti je zacementirao Bale, koji je zabio gol nakon odličnog okomitog dodavanja Huddlestonea, koji je također ušao u igru u nastavku, pa se može reći da je menadžer domaće momčadi Andre Villas-Boas pogodio s izmjenama. Gareth Bale sudjelovao je u svojih zadnjih 9 utakmica u Premiershipu u 12 Tottenhamovih golova, zabio je devet i dodao tri asistencije.

http://rutube.ru/video/embed/6306805

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tri uzastopne pobjede u prvenstvu, Manchester City je pretrpio poraz zbog kojeg bi već u ponedjeljak i matematički mogao ostati bez prilike za obranu naslova, ako Manchester United kod kuće pobijedi Aston Villu, i tako pobjegne Cityju na nedostižnih 16 bodova prednosti.

Tottenham je pobjedom povećao šanse za plasman u Ligu prvaka, izravno ili kroz kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo