VIDEO: / Kakav gol Del Piera za prekid velikog posta

Nogometaši Juventusa pobijedili su u Torinu momčad Rome s uvjerljivih 3:0 u četvrtfinalnoj utakmici Kupa Italije. Bio je to sudar najtrofejnijih talijanskih momčadi u ovome natjecanju.

25.1.2012.
10:40
VOYO logo

Juventus je po 30. puta osigurao plasman u polufinale. Zasluženo, rezultat je realan jer je Stara dama uistinu bila znatno bolja momčad na terenu. Posebno će se pamtiti fantastičan pogodak legendarnog Alessandra Del Piera u 30. minuti za vodstvo 2:0.

Iskosa s lijeve strane, s nekih 18 metara, fantastičnim je udarcem s rotacijom pogodio u lijevi gornji kut nemoćnog Rominog vratara Stekelenburga. Lopta je očešala vratnicu i odsjela u mreži. Bio je to baš gol u Del Pierovom stilu. Inače, njegov ukupno 285. za Juventus, ali prvi nakon svibnja prošle godine. Prošlo je 616 minuta otkad je zadnji puta zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NBONIzEa6OFsW7AP
szólj hozzá: ju - ro

Juventus je poveo u 6. minuti kada je Giaccherini primio odličnu dubinsku loptu, sjurio se sam pred Stekelenburga i matirao ga preciznim udarcem. U 69. minuti, Roma je ostala bez Erika Lamele, koji je dobio izravni crveni karton zbog udaranja Chiellinija bez lopte. Juve je s igračem više krenuo i po treći gol, do kojeg je stigao u 90. minuti, kada je Kjær ubačenu loptu s lijeve strane skrenuo u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za goste je bosansko-hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić odigrao svih 90 minuta, a u 39. je dobio žuti karton. U polufinalu će Juventus igrati protiv boljeg iz ogleda između Lazija i Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo