VIDEO: / Brazzo junak dana u Wolfsburgu!

Wolfsburg je na svom travnjaku u 13. kolu njemačkog prvenstva pobijedio Hannover 4:1, makar konačan rezultat vara.

19.11.2011.
20:19
VOYO logo

Do isključenja u 58. minuti (Ya Konan) Hannover je čak bio i bolja momčad. Malo prije isključenja svog napadača su primili treći pogodak i nakon toga se posve raspali.

Nakon niza utakmica u kojima je postizao pogotke, ovom prilikom je hrvatski napadač Mario Mandžukić uzeo "pauzu" (odigrao je svih 90 minuta), a jedan dio njegovog posla je odlično obavio Hasan Salihamidžić koji je postigao uvodna dva pogotka za domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussija iz Mönchengladbacha nastavlja sa sjajnim igrama ove sezone, a svu njihovu moć su u subotu osjetili nogometaši bremenskoga Werdera. Vraća se Werder doma sa čak pet primljenih pogodaka, a potpuno ih je uništio sjajni Marco Reus koji je postigao tri od pet domaćih pogodaka. Time je Reus došao do jubilarnog desetog gola ove sezone.

Momčad iz Bremena je bila obezglavljen od trenutka kada je primila prvi pogodak (Hermann u 16. minuti). Tada je Werder preuzeo igru, ali su doslovno bili uništeni domaćom kontrom koja je vjerojatno najjača u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/1c5a0b6be8be783520fcd5e590b3442d

Skoro slično uvjerljiv je bio Schalke u Gelsenkirchenu protiv Nürnberga. Pobijedili su s 4:0, a igrač utakmice je bio Klaas-Jan Huntelaar koji je bio dvostruki strijelac. Time je, pak, Nizozemac došao do jedanaestog gola u sezoni i drugi je strijelac Bundeslige iza Bayernova golgetera Marija Gomeza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo