VIDEO: / Neymar dobio šakom u glavu!

20.4.2012.
13:41
VOYO logo

Do pobjede je momčad Muricyja Ramalha došla u samoj završnici utakmice, i to na krilima svog najboljeg igrača Neymara. Asistirao je 20-godišnji napadač najprije u 86. minuti Alanu Kardecu za 1:0, da bi dvije minute kasnije sam zabio za konačnih 2:0. Bio je to njegov peti pogodak u ovosezonskom natjecanju.

Utakmicu je obilježio i brutalni napad na Neymara, koji je prilikom izvođenja jednog od svojih trikova zaustavljen od protivnika na brutalan način - šakom u glavu. Nasreću, težih posljedica po brazilsku zvijezdu nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao drugoplasirana će momčad skupine natjecanje u osmini finala nastaviti drugi brazilski klub, Internacional iz Porto Alegrea, unatoč 1:0 poraza na gostovanju kod Juana Auricha u Čileu. The Strongest je ostao kratak za samo jedan bod. Internacional je inače osvajač Cope otprije dvije, a Santos iz prošle godine.

Poznati su svi sudionici osmine finala nakon što su u osmoj skupini čast nastupa u nokaut-fazi izborili Universidad de Chile i kolumbijski Nacional iz Medellina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo