[VIDEO] JE LI MOGUĆE DA JE BAŠ TO RAZLOG VELIKE POBJEDE REALA? / Pogledajte tko im je uletio u svlačionicu na poluvremenu

Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo je izdvojiti jedan detalj s poluvremena koji je možda utjecao, ako ništa, barem na motivaciju nekih igrača

2.3.2020.
7:48
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva 2-0 (0-0) pobjedom protiv svog najvećeg rivala Barcelone u susretu 26. kola igranom na njihovom Santiago Bernabeu. U utakmici s malo prilika "kraljevski" klub poveo je golom 19-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora u 71. minuti. Njega je na lijevom krilu proigrao Kroos, a mladi se Brazilac sjurio u kazneni prostor i iskosa s ruba peterca uputio jak udarac koji se od bloka Piquea odbio iza leđa Ter Stegena. Konačnih 2-0 postavio je Mariano Diaz iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Zanimljivo je izdvojiti jedan detalj s poluvremena koji je možda, ali kažemo samo možda, nekako utjecao, ako ništa, barem na motivaciju nekih igrača Real Madrida. Naime, utakmicu je s tribina pratio i ponajbolji igrač novije povijesti Reala, Cristiano Ronaldo, ali se veliki Portugalac na poluvremenu odlučio spustiti u svlačionicu i malo popričati s bivšim igračima. E sada, Ronaldo je inače poznat po motivacijskim govorima, dakako kada se ne duri ili ne protestira, pa je možda jedan takav održao i u svlačionici jer Real je bio znatno bolja momčad u nastavku utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

Vinicius Junior

Real je oba gola za pobjedu zabio u drugom poluvremenu, a posebno je oduševio jednog od junaka utakmice Brazilca Viniciusa Juniora, koji je čak proslavio gol u stilu Ronalda, s njim se i fotografirao te na koncu otkrio svima da je Portugalac ipak nekako utjecao na moral ekipe.

"Ronaldo je ušao u svlačionicu na poluvremenu kako bi nas podržao i pružio nam moralnu podršku. Zato sam gol slavio poput njega. Pobjednik je na terenu i izvan terena", rekao je Vinicius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo