VIDEO: / Rakitić zabio gol kakav je promašio na EURO-u!

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić bio je strijelac za Sevillu koja je u prvom dvoboju 24. kola španjolskog prvenstva na svome Sanchez-Pizjuanu bila bolja od Deportiva s 3:1…

15.2.2013.
23:49
VOYO logo

Već u šestoj minuti Coke Andujar je nabacio loptu s desnog krila, a Rakitić ju je dočekao na drugoj vratnici i glavom smjestio u mrežu. Bila je to slična situacija kao u utakmici Hrvatske i Španjolske na EURO-u prošloga ljeta, samo tada Raketa, nažalost, nije bio precizan...

Našem je nogometašu to peti pogodak u Primeri ove sezone, a na kontu ima i šest asistencija. Odigrao je Rakitić cijelu utakmicu za Andalužane, a u 74. minuti je dobio žuti karton zbog prigovora sucu. U 27. minuti je Jesus Navas asistirao Garyju Medelu za 2:0, a samo pet minuta kasnije gosti su nakratko vratili nadu pogotkom Rikija. Međutim, već u 40. minuti Medel je svojim drugim pogotkom na utakmici vratio Sevillu na dva gola prednosti, a rezultat 3:1 se zadržao sve do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xxjdld Sevilli je ovo bila treća pobjeda u posljednja četiri kola, dok je 'fenjeraš' Deportivo poražen i peti put zaredom. Posljednji se put momčadi iz La Coruñe dogodilo da izgubi pet puta uzastopno u istom rangu davne 1964. godine.

"Jako je važno da pobjeđujemo kod kuće. Igrali smo s puno intenziteta i tako želimo nastaviti. Podrška publike je jako važna i igrati ovdje pred našim navijačima puno je lakše", rekao je Rakitić, koji se osvrnuo i na postignuti gol. "Kada napadači ne zabiju, ključno je da je druga linija ta koja napravi prevagu. Za Medela i za mene je jako važno da smo zabili i to je dokaz da svi možemo pomoći momčadi. Sada želimo nastaviti raditi i skupljati bodove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo