[VIDEO] GENIJALAN POTEZ ŠPANJOLCA OSTAVIT ĆE VAS BEZ TEKSTA: / Kako je ovo uopće moguće pogoditi?

Image
Foto: Screenshot

Briljantan potez Realova beka hit je na internetu

28.11.2018.
10:08
Screenshot
VOYO logo

Španjolski reprezentativac Dani Carvajal oduševio je jučer kad je na zagrijavanju prije utakmice s Romom izveo pravu malu čaroliju. Uspio poslati loptu u mrežu iako je strajao iza gola. Neki bi pomislili da je taj kut nemoguć za pogoditi, ali Carvajal je tu da razuvjeri mase.

Carvajalova lopta imala je nevjerojatnu putanju, a on se nakon svega ponašao kao da nije napravio ništa spektakularno. Podsjetimo, u derbiju skupine G, ali i jučerašnje večeri aktualni europski prvak Real Madrid je Rimu pobijedio Romu sa 2-0 osiguravši prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real glatko do pobjede

Roma je u prvom dijelu imala nekoliko lijepih prilika, ali nije uspjela svladati vratara španjolskog sastava. Najbolju priliku imao je Cengiz Under koji je u posljednjim trenucima poluvremena promašio nemoguće, s pet metara je prebacio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna je stigla već u prvoj minuti nastavka, a pogodak za europskog prvaka postigao je Gareth Bale. U 59. minuti "Kraljevski klub" je poveo 2-0 golom Lucasa Vazqueza i potom obranio prednost. Talijanima ostaje utjeha kako su usprkos porazu prošli dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo