Pao jedan od najljepših golova svih vremena!

20.5.2012.
12:14
VOYO logo

Atletico je u rezultatski nevažnoj utakmici pobijedio Americu de Cali s 2:1, ali najvažniji trenutak susreta dogodio se u 34. minuti. Kolumbijac je loptu nabačenu iz kornera savršeno pogodio bočnim škaricama na oko 15 metara od gola i skinuo paučinu na spoju stative i prečke. Komentator je izgubio glas, stadion se naklonio jednom od najatraktivnijih stirjelaca današnjice, a zapljeskali su i treneri, suigrači...

Inače, Falcao je tek prošlog ljeta stigao na Vicente Calderon, a prva mu je sezona bila i više nego dobra. Najsvjetliji trenutak Kolumbijac je doživio u finalu Europa lige kada je s dva pogotka presudio Athletic Bilbau (3-0). Sveukupno je ove sezone postigao 24 pogotka u Primeri (španjolska prva liga) i 12 u Europa ligi čime je obranio naslov najboljeg strijelca od prošle sezone kada je s Portom uzeo naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atleticov predsjednik Enrique Cerezo ovih je dana priznao kako će klub saslušati ponude za 26-godišnjeg napadača. Kolumbijac tvrdi da je spreman odraditi ugovor s klubom do kraja, odnosno do ljeta 2016. godine.

"Znam da imam još četiri godine ugovora s klubom. Isto tako znam da postoje klubovi koji se interesiraju za mene, ali se ja nastojim distancirati od takvih priča. Ne razmišljam o promjeni kluba. Postoje odluke koje mora donijeti klub, a ne ja", izjavio je Falcao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Naj gol

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo