VIDEO: / Evo kako si je Casillas pokvario slavlje!

Iker Casillas, 30-godišnji vratar Reala i španjolske reprezentacije, je u remiju s Kostarikom (2:2) upisao rekordni, 127. nastup u dresu Furije, no utakmicu će pamtiti po svom gafu.

16.11.2011.
20:49
VOYO logo

Casillas je u San Joseu po broju nastupa za aktualnog svjetskog prvaka prestigao i legendarnog vratara Andonija Zubizarretu, a večer u kojoj je ostvario rekord španjolski golman neće pamtiti po dobrome.

Ne samo zbog neočekivanog podbačaja svjetskih i europskih prvaka, koji su do 83. minute gubili s 2:0, ali su na kraju ipak izbjegli poraz, već i zbog toga što je upravo on bio izravni krivac za prvi gol domaćina u 31. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/TGGB7_jgHZ8?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Umjesto da ispuca loptu, Casillas ju je pokušao iznijeti, no, učinio je to nespretno, pa mu je Randall Brenes oduzeo loptu, jednom ga fintom prevario, a onda prebacio loptu preko njega i smjestio je u preznu mrežu. U 42. minuti je Joel Campbell poentirao za 2:0. Španjolci su oba pogotka postigli u završnici. U 83. minuti je David Silva smanjio na 2:1, a konačni rezultat postavio je David Villa u trećoj minuti sudačke nadoknade. Casillas je odigrao samo prvo poluvrijeme, a u nastavku ga je zamijenio Barçin Victor Valdes. Iznimno loše stanje travnjaka vjerojatno u očima navijača Španjolske neće biti baš neko dobro opravdanje za drugi uzastopni podbačaj prve svjetske nogometne nacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo