VIDEO: / Engleski 'divljak' opet sve šokirao

Joeyu Bartonu je na debiju u Ligue 1 sudac komotno mogao pokazati crveni karton zbog brutalnog starta, ali mu je dao 'samo' žuti.

27.11.2012.
8:12
VOYO logo

Joey Barton je nastavio 'briljirati' i u Francuskoj. 'Zločesti dečko' dosad u karijeri je zaradio tri dulje suspenzije FA, ali i proveo 77 dana u zatvoru zbog fizičkog sukoba u centru Liverpoola.

Proslavio se i u posljednjem kolu Premiershipa prošle sezone. City je dočekao QPR, a Joey je zaradio crveni karton nakon što je laktom opalio Teveza. Nije mu bilo to dosta, još je nogom napucao Agüera, dok u gužvi nije uspio glavom udariti Kompanyja. Na putu u svlačionicu još se verbalno sukobio i s Balotellijem...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljetos je otišao na posudbu u Marseille, ali kazna od 12 utakmica zabrane igranja zbog tog incidenta mu je vrijedila i u Francuskoj. I konačno je dočekao da može zaigrati u Ligue 1. Olympique je dobio Lille s 1:0, a Englez može zahvaliti samo sucu da nije dobio crveni karton. Dao mu je 'samo' žuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio sam jedan start i svi pričaju o njemu, nitko ne priča da sam pasom od 50 metara izborio crveni karton suparničkog igrača. Za mene je bitno da ljudi pričaju o kvalitetama koje donosim kao igrač. Malo sam umoran od britanskih medija, nadam se da će francuski biti bolji", kazao je Barton dan nakon utakmice na 'presici'. Ismijavao se pričajući na engleskom s laganim francuskim naglaskom, a usput je i popljuvao samu francusku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga je malo dosadna. Ne mogu shvatiti, gledam Lille, igraju s 10 igrača i sretni su što će izgubiti s 1:0. Po meni, svejedno je izgubiš li 1:0 ili 5:0, ostao si bez bodova", zaključio je Englez i kasnije na Twitteru objasnio:

"Bilo je jako teško održati presicu u sobi punoj francuskih novinara. Morao sam pričati kao likovi iz 'Allo, Allo'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo