[VIDEO] DRAMATIČNA SNIMKA ŠIRI SE EUROPOM: / Hit-igrač kijevskog Dinama dobio takvu šamarčinu da je pao sa stolca

Image
Foto: Screenshot

Besedin je tada bio podosta nestašan i u Kijevu su čak razmišljali da ga izbace iz kluba

21.5.2020.
13:33
Screenshot
VOYO logo

Mladi napadač i jedna od većih ukrajinskih zvijezda, Artem Besedin, nije baš bio tako uzoran igrač u svojim počecima. Nogometaš kijevskog Dinama, koji je dosad 12 puta nastupio za ukrajinsku reprezentaciju, prije četiri je godine bio sudionik teškog incidenta.

Naime, ukrajinskim se medijima, a sada već i europskim, širi snimka objavljena na YouToubeu, a na kojoj se vidi kako alkoholizirani Besedin dobiva teške batine. Nakon jedne svađe, Besedin, koji je bio okružen nekim očito lošim momcima, je dobio takvu šamarčinu da je pao sa stolca. Snimka je, inače, stara četiri godine, ali je tek sada objavljena pa se već rapidno širi medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako vrlo perspektivan, Besedin je tada bio podosta nestašan i u Kijevu su čak razmišljali da ga izbace iz kluba. Previše je pio, družio se s lošim dečkima, ali karijeru mu je spasio tadašnji trener Sergej Rebrov, koji ga je na kraju pogurao sve do reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Besedin se nije riješio lošeg karaktera. Naime, u veljači je Ukrajinac zaradio suspenziju od gotovo godinu dana zbog dopinga na utakmici protiv Malmoa. Na travnjake će se smjeti vratiti tek 19. prosinca ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo