VIDEO: / Ćorluku istiskuje mlađi i jači

Vedran Ćorluka proživljava teške trenutke u Tottenhama. Trener Harry Redknapp rijetko kad daje mu priliku, a što je najgore za hrvatskog reprezentativca konkurencija postaje sve jača i veća.

29.12.2011.
13:03
VOYO logo

Kyle Walker nezamjenjiv je na desnom beku Spursa, a odličnu formu još je jednom potvrdio u pobjedi Tottenhama protiv Norwicha 2:0 u utorak navečer. Međutim, za Ćorluku je najgore što i mlada nada Adam Smith, koji je na posudbi u MK Donsima, oduševljava iz dana u dan.

Ovaj 20-godišnji Englez je zvijezda u usponu koja je prošla sve reprezentativne uzraste Gordi Albiona, a kako se nije uspio probiti u prvu momčad Tottenhama bio je na posudbama u Wycombeu, Torquayu, Bournemouthu i sada MK Donsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak Smitha je na 0:10.

Za svoju sadašnju momčad ove sezone upisao je 14 nastupa, a sve je oduševio svojim nastupom, ali i prekrasnim golom na Boxing Day u pobjedi 3:0 protiv Leyton Orienta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smith je primio loptu na nekih 25 metara, napravio korak naprijed i opalio. Lopta je završila u suprotnom gornjem kutu domaćeg vratara na oduševljenje svih prisutnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo