VIDEO: / Briljantan povratak Realovog napadača!

Dinamovi protivnici u Ligi prvaka Real i Lyon odigrali su posljednje susrete svojih prvenstva. Paris Saint Germaina svladao je Lyon s 2:0 u derbiju 9.

3.10.2011.
11:02
VOYO logo

Umjesto ozlijeđenog francuskog napadača Karima Benzeme, trener Real Madrida Jose Mourinho postavio je u vrh napada Argentinca Gonzala Higuaina, a ovaj je isporučio hat-trick. Prvi je gol zabio u 17. minuti na asistenciju Cristiana Ronalda, a za drugi gol asistirao mu je Alvaro Arbeloa.

U 89. minuti je Higuain postigao i svoj treći pogodak, a prije njega je strijelac za Kraljevski klub bio i Jose Callejón u 82. minuti. I njemu je asistirao Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Higuain je sva tri gola zabio desnom nogom. Posebno je lijep bio onaj drugi, kada je na dubinsko dodavanje Arbeloe iz prve opalio i pogodio suprotni kut. Na sličan je način poentirao i kod prvog pogotka. Real Madrid u ovoj utakmici nije bio baš toliko bolji kako sugerira konačni rezultat. No, za Mourinhovu momčad je daleko najvažnije da je upisala i drugu uzastopnu pobjedu u Primeri, a treću u nizu u svim natjecanjima. Real Madrid je ovom pobjedom skočio na treće mjesto na ljestvici s 13 bodova, jednim manje od vodećeg dvojca, Barcelone i Levantea.

Najskuplje pojačanje Parižana Argentinac Javier Pastore u svakoj utakmici odigranoj za PSG pokazuje da je vrijedna investicija. U najvažnijem susretu dosadašnjeg tijeka sezone načeo je mrežu gostiju iz Lyona sjajnim prodorom i pogotkom u 65. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pastore je probio desni bok obrane Lyona i ljevicom zakucao loptu u bliži kut nemoćnog Llorisa. Konačan rezultat postavio je Jallet u 1. minuti sudačke nadoknade. Nene je izveo slobodan udarac s lijeve strane, lopta je u visokom luku preletjela sve igrače i došla na drugu stativu gdje je Jallet neometan snažnim udarcem uputio loptu pod gredu, a Lloris je i ovom prilikom bio bez izgleda.

Generalno gledajući PSG je bio za nijansu bolji i konkretniji tijekom cijelog susreta, imali su nešto više loptu u svom posjedu, a uputili su 17 udaraca prema protivničkim vratima u odnosu na 11 udaraca Lyona. U redovima Lyona hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton u 81. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110020123006 arti-201110020204006 arti-201110010718006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo