[VIDEO] BIVŠI DINAMOVAC I VATRENI ZABIO SPEKTAKULARNU GOLČINU: / Pogledajte volej za pamćenje Domagoja Antolića

Image
Foto: Profimedia

Za Antolića je to drugi pogodak u sezoni

1.3.2020.
8:32
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski veznjak Domagoj Antolić bio je strijelac prvog pogotka za Legiju iz Varšave u 2-1 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Cracovije u derbiju 24. kola poljskog nogometnog prvenstva.

Antolić, koji je odigrao čitav susret za Legiju, u 20. je minuti utrčao na pet metara od suparničkog gola i snažnim udarcem nogom proslijedio udarac iz kuta u suparničku mrežu. Za Antolića je to drugi pogodak u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Domagoj Antolic of Legia Warszawa seen in action during the PKO Ekstraklasa League match between Legia Warszawa and Jagiellonia Bialystok at Marshal Jozef Pilsudski Legia Warsaw Municipal Stadium. (Final score; Legia Warszawa 4:0 Jagiellonia Bialystok), Image: 500560217, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Pogodak pogledajte OVDJE.

Na 2-0 povisio je Gvilia (44), a u nastavku je smanjio Hanca (51-11m). Ivan Fiolić igrao je od 65. minute u sastavu gostiju. Ovom pobjedom vodeća Legia je povećala prednost ispred druge Cracovije na šest bodova, Legia ima 48, a Cracovia 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo