[VIDEO] BARCELONA RASTURILA NAPOLI: / Pogledajte Rakitićevu velemajstorsku asistenciju i Messijev čarobni pogodak

Image
Foto: Profimedia

Katalonci su poveli u 10. minuti pogotkom Clementa Lengleta nakon ubačaja iz kuta Ivana Rakitića

8.8.2020.
23:20
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone nastauvili su niz započet 2008. i po 13. put zaredom plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka pobijedivši Napoli sa 3-1 (3-1) u uzvratnoj utakmici osmine finala odigranoj u subotu na Camp Nou.

Katalonci su poveli u 10. minuti pogotkom Clementa Lengleta nakon ubačaja iz kuta Ivana Rakitića. Asistenciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2-0 povisio je Leo Messi u 23. minuti, a na njemu je skrivljen i kazneni udarac koji je u prvoj minuti sučevog dodatka u vodstvo 3-0 pretvorio Luis Suarez. Messijevu novu čaroliju pogledajte OVDJE.

Image
Foto: Profimedia

July 16, 2020, Barcelona, BARCELONA, SPAIN: BARCELONA, SPAIN - JULY 16: 10 Leo Messi of FC Barcelona during the Spanish League, La Liga, football match played between FC Barcelona and CA Osasuna at Camp Nou stadium on July 16, 2020 in Barcelona, Spain.,Image: 543939918, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Napoli je u petoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu smanjio zaostatak iz kaznenog udarca dosuđenog zbog Rakitićevog prekršaja nad Driesom Mertensom. Precizan izvođač bio je Lorenzo Insigne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona će već za šest dana, 14. kolovoza, pokušati izboriti mjesto u polufinalu Lige prvaka, a suparnik Kataloncima je njemački prvak Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo