VIDEO: / Agenti odveli Ronalda dok se zabavljao s odbojkašicama

Već smo prije pisali kako je Franz Beckenbauer obavjestio planetu kako će za spas zemlje trebati odigrati utakmicu protiv izvanzemaljaca, a ta momčad je sad i kompletirana.

14.12.2013.
9:24
VOYO logo

Trinaest igrača je izabrano za 'spas planete', a posljednji među odabranima jest zvijezda Real Madrida - Cristiano Ronaldo. Nismo poludjeli, radi se samo o marketinškoj kampanji Samsunga. Ronaldo je tako u VIDEU veselo sam igrao protiv cijele ekipe odbojkašica, a onda su ga agenti odveli na sudbonosnu utakmicu.

Sada kada je momčad izabrana, ostaje nam vidjeti gdje i kako će se odigrati najvažnija utakmica za našu planetu. Zašto baš trinaest igrača, ostaje nam isto saznati. Jasno je samo da će Lionel Messi biti kapetan Ronaldu i durštvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će to Ronaldo prihvatiti, također ostaje vidjeti, a prema izabranoj momčadi, sigurno je da će 'Zemlja' u napad od prve sekunde.

Izabrani nogometaši su: Iker Casillas, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Mario Gotze, Stephan El Shaarawy, Wayne Rooney, Radamel Falcao, Oscar, Victor Moses, Lee Chung Young, Aleksander Kerzhakov, Wu Lei, Landon Donovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/86wGkXjgEjI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo