[VIDEO] ADEMI JE RADIO DAR MAR: / Dovodio je Varaždince do ludila i pokazao klasu; Kod prvog gola učinio je suparnika smiješnim

Image
Foto: Screenshot: Tportal

Arijan Ademi odigrao je odličnu utakmicu u dresu Dinama

6.6.2020.
23:30
Screenshot: Tportal
VOYO logo

U dvoboju 27. kola Prve HNL Dinamo je u subotu navečer kao gost slavio kod Varaždina s 3:1 (2:0) i korak je bliže naslovu prvaka. Za Modre su zabijali fantastični kapetan Arijan Ademi u 13. minuti nakon maestralnog dodavanja Kadziora, Bruno Petković je u 18. iz penala povisio na 2:0, da bi u 79. Varaždin smanjio golčinom s 19 metara Kolumbijca Obregona.

JOVIČEVIĆ: ‘Žao mi je što to tata nije vidio, ali siguran sam da je gledao odozgo’; Ademi; ‘Gol poklanjam sinu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JOVIČEVIĆ: /

'Žao mi je što tata to nije vidio, ali siguran sam da je gledao odozgo'; Ademi; 'Gol poklanjam sinu'

Image
JOVIČEVIĆ: /

'Žao mi je što tata to nije vidio, ali siguran sam da je gledao odozgo'; Ademi; 'Gol poklanjam sinu'

Jovičević utakmicu započeo s Gvardiolom

NK Varaždin - GNK Dinamo Zagreb Rezultati uživo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 94., samo 5 minuta nakon što je ušao u igru umjesto Mislava Oršića, Antonio Marin postavlja konačnih 3:1 za Dinamo. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Arijan Ademi odigrao je odličnu utakmicu i bio najbolji igrač Dinama u Varaždinu. Kadzior mu je pametno dodao, a kapetan Dinama majstorski se okrenuo, nakon što su protivnički stoperi 'zazujali' i prekasno shvatili da su napravili pogrešku. Ademi je istrčao pred gol Nevistića i hladno mu kroz noge poentirao za vodstvo. Taj pogodak možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ofenzivni Ademi

U 16. minuti Ademi, kojeg je Jovičević stavio više ofenzivno uz Oršića, Kadziora i Amera Gojaka, a iza Petkovića i tim službenim "eksperimentom" (Ademi je na istoj poziciji igrao i protiv Intera u prijateljskoj utakmici) pogodio, odlično je ušao u kazneni prostor nakon čega je bio srušen...

Petković je bio točan za 2:0. Bruno Petković mu je sjajno podvalio loptu i prezimenjak mu Vinko Petković nije imao druge nego srušiti Ademija, a sudac Ivan Župan pokazao je na bijelu točku. Dinamovci rijetko griješe iz penala. Tu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obregon pokazao udarac iz daljine

Do kraja susreta nadu Varaždincima vratio je Kolubijac Obregon u 79. odličnim udarcem s 19 metara. Taj eurogol možete pogledati - OVDJE.

Obregon je započeo drugo poluvrijeme umjesto Benka i pokazao kako zna igrati i zabiti. Primio je loptu visoko, izbacio prvog, pa lažnjakom drugog igrača Dinama, ušao prema naprijed i desnom zabio Livakoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se tresao, skoro primio i drugi, ali je točku na "i" stavio Antonio Marin lijepim golom u donji kut nekoliko sekundi prije posljednjeg sučeva zvižduka. Marinov pogodak pogledajte - OVDJE.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo