Jedan od najvećih 'napao' Mourinha zbog ikone Reala

I španjolski izbornik Vicente del Bosque nije zadovoljan tretmanom kojeg kod Josea Mourinha ima vratar Reala Iker Casillas. 'Nezamislivo je da se to dogodi u Engleskoj.

17.4.2013.
18:31
VOYO logo

Ikona madridskog Reala Iker Casillas proživljava svoje najteže dane u klubu. Vratar koji će u svibnju napuniti 32 godine u nemilosti je trenera Josea Mourinha zbog čega u posljednje vrijeme sve češće sjedi na klupi.

Mnogi stručnjaci zbog toga mu daju javnu podršku, a posljednji koji je to učinio jest Vicente del Bosque, španjolski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nezamislivo je da se to dogodi u Engleskoj, da je u pitanju neka njihova legenda poput Petera Shiltona. Imamo obavezu štititi igrače koji su nam puno dali", rekao je Del Bosque.

Kako sada stvari stoje Casillasov problem bi se mogao riješiti tek odlaskom Josea Mourinha iz Reala, a portugalski stručnjak je predsjedniku momčadi Canillasa u kojoj mu trenira sin povjerio kako ga sljedeće sezone neće biti u španjolskoj prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho nam je rekao kako sljedeće godine neće moći razgovarati s trenerima jer neće biti ovdje. Ako Mourinho ode bit će to velik gubitak za španjolski nogomet. Nadam se da Florentino Perez (Realov predsjednik) to može popraviti", rekao je predsjednik Canillasa Manuel Alvarez za program televizijske emisije Punto Pelota.

Svjetski mediji naveliko špekuliraju kako će renomirani portugalski stručnjak na kraju sezone, bez obzira osvoji li s Realom Ligu prvaka ili ne, napustiti Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izuzev Chelseaja, njegovo se ime često spominje i u kontekstu mogućeg preuzimanja PSG-a ili Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo