VELIKO POJAČANJE: / Slaven Bilić dovodi još jednog francuskog reprezentativca

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

'Slaven Bilić želi dovesti svestranog francuskog napadača kako bi kompletirao napadački red svoje momčadi za novu sezonu u Premier ligi', piše engleski The Sun.

7.6.2016.
13:49
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Nakon uspješno odrađene sezone 2015/16 u kojoj je West Ham završio na sedmom mjestu ljestvice i plasmanom u Europsku ligu, Slaven Bilić želi do pojačanja kako bi i u nadolazećoj njegova momčad bila konkurentna. Na popisu onih koji bi pritom mogli pomoći nalazi se i ime francuskog nogometnog reprezentativca i Lyonova ofenzivca Nabila Fekira (22). Dodaje se da je Bilić za mladog nogometaša posebno zainteresiran dogodi li se ono čemu se nikako ne nada, odnosno napusti li momčad najveća zvijezda Dimitri Payet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fekir je sjajno otovorio prošlu sezonu u dresu Lyona te je u uvodne četiri utakmice postigao četiri pogotka uz jednu asistenciju. Ozljeda ligamenata u koljenu udaljila ga je od nogometa od tog rujanskog dana pa sve do travnja kada je u smanjenoj minutaži nastupio u još pet ligaških utakmica za svoju momčad.

The Sun nastavlja da Francuz nije jedini na popisu Biluićevih želja i potvrđuje da je proteklih dana u Londonu viđen agent Milanova napadača Carlosa Bacce, a tu je i turski reprezentativac Gökhan Tore s kojim je Bilić surađivao u trenucima vođenja Beşiktaşeve nogometne momčadi. Izvor tvrdi da je Tore prihvatio dolazak u West Ham u transferu vrijednom 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo