VELIKO IZNENAĐENJE: / Eduardo dobio poziv u reprezentaciju

Image

Prvi vratar Dinama Eduardo Carvalho dobio je poziv u portugalsku reprezentaciju za prijateljske dvoboje protiv Bugarske (25. ožujka) i Belgije (29. ožujka).

18.3.2016.
17:47
VOYO logo

Kiksevi koje rade početnici

Primjerice, u susretu 26. kola HNL-a protiv Slaven Belupa na Maksimiru (slavlje Modrih 2:1) prilikom jedne intervencije Eduardo je katastrofalno pogriješio kad je pred svojim vratima dodao loptu u noge Ozobiću. Ona je ubrzo na drugoj vratnici stigla do Sandija Križmana koji iz blizine pogodio za 1:1 i veliko veselje na klupi “farmaceuta”.

Image

Uz taj kiks, pamti se i onaj iz posljednjeg kola i sraza protiv Lokomotive (3:2 za Dinamo). Tada je Eduardo donio jednu lošu procjenu koja je neugodno iznenadila trenera Zorana Mamića. Cekici je trebao izvesti slobodni udarac s ruba kaznenog prostora iskosa s nekih 18 metara. Vratar Modrih je potjerao Pjacu iz "živog zida", da mu ne zaklanja njegov kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideye Brown ga totalno posramio

Pokušao je Dinamov vratar "pročitati" Cekicija, zakoračio je iza "živoga zida", a Cekici je mudro pospremio loptu tamo gdje je Eduardo morao stajati! Bila je to tko zna koja početnička pogreška iskusnog portugalskog vratara od kada je došao u Dinamo.

Mlađi Mamić jesenas je ozbiljno razmišljao zamijeniti ga za uoči derbija sa Rijekom. I to poslije one pogreške u utakmici Lige prvaka protiv Olympiakosa koja je jako naljutila Mamića. U toj utakmici napadač Olympiakosa Ideye Brown zabio je Portugalcu praktički iz mrtvog kuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZGUBIO STRPLJENJE: /

Zoran Mamić sprema bitnu promjenu za derbi protiv Rijeke

Image
IZGUBIO STRPLJENJE: /

Zoran Mamić sprema bitnu promjenu za derbi protiv Rijeke

Što se tiče reprezentacije Portugala, vrijedi spomenuti kako se portugalski izbornik Santos za ovu akciju odlučio za 24 igrača, a uz Eduarda za jedinicu na tim dvobojima borit će se Anthony Lopes iz Lyona i Rui Patricio iz Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo