VELIKI ZAOKRET U SPLITU: / Hajduk odustaje od Reje i okreće se svom bivšem treneru

Slobodna dalmacija piše kako je Hajduk odustao od dovođenja talijanskog stručnjaka Edoarda Reje, te se okrenuo svojem novom prvom izboru Stanku Poklopeviću.

19.2.2015.
10:54
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati pisanju Slobodne dalmacije, čini se kako su hajdukovci odustali od svoje velike trenerske želje, Talijana Edoarda Reje.

Splićani su bili opasno zagrizili za svog bivšeg trenera, obavili i nekoliko serija razgovara s njime, nabavili i novac (200 000 eura) za njega, ali Talijan je, očito, previše odugovlačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sastanka u Opatiji prošlog petka, Reja je kazao kako će odluku donijeti tijekom nedjelje i ponedjeljka, pa je to prolongirao za srijedu.

Nakon što je odgledao jadranski derbi u kojem je Rijeka s 3:0 deklasirala Hajduk, Reja je svoju odluku ponovno odgodio za nadolazeći ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Splićani su, čini se, izgubili strpljenje s njim. Iako su čelnici Bijelih jučer prije utakmice u Rijeci bili dogovorili sve oko Rejina dolaska na Poljud, utanačili su sve detalje, financijske i strateške, no onda je Reja zatražio još nekoliko dana. I tu je puklo.

Hajduk se, tako, okrenuo Poklepoviću koji bi trebao preuzeti Hajduk i biti uz Vukasa do ljeta ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo