VELIKI UDARAC ZA WENGERA: / Zvijezda Arsenala poručila mu da se želi vratiti u Barcelonu

Image
Foto: AFP

Španjolski desni bočni reprezentativac i igrač Arsenala Héctor Bellerín (22) dao je do znanja menadžeru topnika Arseneu Wengeru kako se ovog ljeta želi vratiti u Barcelonu.

4.7.2017.
17:13
AFP
VOYO logo

Nije sve idealno u Arsenalu, a to i nije novost. Navijači topnika i uprava kluba nezadovoljni su rezultatima. Arsenal već trinaest godina nije uzeo trofej najbolje momčadi Engleske. Posljednji puta, Arsenal je bio prvak 2004. godine. Od tad pa do danas, traje post u prvenstvu.

NOGOMETNA ZVIJEZDA PONOVNO NA TERENU: Osmjehom protiv teškog psihičkog sloma

Dio navijača traži odlazak Wengera, no francuski strateg odlučio je ostati u klubu i sljedeće sezone ponovno pokušati napasti naslov prvaka Engleske. No, isto to ne želi Héctor Bellerín. ne u Arsenalu. Razočaran prošlosezonskim rezultatom u Premiershipu, ovaj sjajni branič je Wengeru jasno dao do znanja kako ovo ljeto želi napustiti klub kako bi se vratio u Barcelonu koja za njega nudi 35 milijuna funti, a u kojoj je stasao kao igrač i igrao do 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, kad je to čuo, Wenger je odbio Bellerina, javlja britanski tabloid The Sun. Katalonci žele pokrpati rupu na desnom boku koja je nastala odlaskom Danija Alvesa, a Bellerín im je idealan za to, tvrdi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellerín je u Arsenal došao 2011. godine, a u studenom prošle godine potpisao je novi ugovor na šest i pol godina u visini 200 000 funti tjedno. Vrijedi spomenuti kako Bellerínu pritisak stvara i obitelj. Naime, njegovi majka i otac ovog su se ljeta vratili u Španjolsku i htjeli bi da se njihov sin vrati u Barcelonu, da se vrati kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo